Er du fagperson?

SmerteDanmark er en interesseorganisation, der arbejder for at forbedre vilkårene for kroniske smertepatienter i Danmark.

Som fagperson har du sikkert allerede en bred indsigt i smerteproblematikken. Derfor kan det betyde meget for mange mennesker, hvis du vil støtte op om SmerteDanmarks arbejde.

Hvordan kan du bidrage?

Du kan som fagperson være med til at bidrage til SmerteDanmarks arbejde på flere måder:

Du kan støtte os ved at blive medlem
Du kan tilkendegive din støtte til SmerteDanmark ligesom en lang række fremtrædende personer allerede har gjort. Du kan se listen her . Skriv til kontakt@smertedanmark.dk for mere info.
Du kan blive frivillig i SmerteDanmark. Som frivillig kan du blandt andet hjælpe med at udbrede kendskabet til SmerteDanmark, faglig rådgivning af smertepatienter eller indlæg i forbindelse med aktiviteter. Skriv til kontakt@smertedanmark.dk, så vil vi kontakte dig og drøfte mulighederne.

Faglig og saglig samarbejdspartner

SmerteDanmark har en stærk forankring i det smertefaglige miljø i Danmark. Formand Gitte Handberg leder til daglig det tværfaglige Smertecenter Syd på Odense Universitetshospital og er desuden formand for Dansk Smerteforum.

Vi ved, at tværfaglighed og samarbejde er den eneste måde at imødegå de komplekse problemstillinger, som både den enkelte smertepatient og sundhedsvæsnet som helhed står overfor. Det faglige fundament er en forudsætning for, at SmerteDanmark kan fremstå som den faglige og saglige samarbejdspartner, som beslutningstagere tænker på, lytter til og sparrer med i alle spørgsmål i relation til smerter.

Smerter skal på pensumlisten

Vi arbejder for, at smertebehandling og -rehabilitering skal indskrives som en obligatorisk del af pensum på alle sundhedsprofessionelle uddannelser, så vi kan sikre, at folk med akutte smerter bliver opdaget og behandlet korrekt, således at deres smerter ikke udvikler sig og bliver kroniske.